U bent nu hier: Home » Vlaams-Brabant » Kaggevinne

Schoonheidssalon Kaggevinne

Hieronder vindt u een overzicht van alle schoonheidssalons in Kaggevinne. Voor een overzicht van schoonheidssalons in de provincie Vlaams-Brabant, ga naar schoonheidssalon Vlaams-Brabant. Of ga naar direct contact met schoonheidssalons om via één e-mail in contact te komen met meerdere schoonheidssalons tegelijk.

1

Stijl&kleur

Bredestraat 169, 3293 Kaggevinne (Vlaams-Brabant)
Tel: 0496/22 22 92, Fax: -, BTW-nr: BE0861343370
Carine Vandenwaeyenberg is bezig met kleurenanalyses, kleuradvies dus voor
kleding, make-up en kapsel. Ook brilmontuur en hoofddeksels. De macquillage kan mensen jonger of rijper laten lijken. Opvallend smink of net heel natuurlijke look. Jonger eruit zien en egale teint, daar zorgen de juiste kleuren voor. Welk seizoenstype bent u : zomer, winter, herfst, lente ? Zowel mannen als vrouwen kunnen hiermee wat doen.Stijladvies voor kleding is een core business. De kledij op uw figuurtype maakt u slanker, langer etc. Dames kunnen V, A, Peer, X of recht-rond, H, Zandloper, Appel of rond type zijn en heren kunnen atletisch, ovaal, rond of recht zijn. Op elk stijltype of figuur kan er een optische illusie worden gecreërd. Workshops voor bedrijven is een leuke teambuilding en home partys zijn een uniek concept om in een gezellige sfeer alle tips te ontvangen. Stijlboekjes of stijlpaspoorten en kleurenpaspoorten en kleurensleutelhangers zijn optioneel bij een kleur en stijladvies. De kleur en stijlanalyse brengen u levenslang alle tips bij ! Nagelstyliste Carine van Stijl & kleur heeft van haar hobby een beroep kunnen maken : namelijk UV gelnagels maken, telkens per 3 weken laten bijwerken op de Bredestraat 169 te 3293 Kaggevinne. Een nagelstudio die ook toegankelijk is voor minder-validen. Wilt u uw garderobe is laten optimaliseren of sorteren ? De kleerkast of garderobe planning kan u heel wat kopzorgen besparen. Ook kan Carine mee gaan shoppen en u in no time een nieuwe garderobe of outfit aanmeten, voor communie of trouwfeest.
Wil je een nieuwe haarkleur : dan gaat styliste Carine graag met u mee naar de kapper of na de kleurenanalyse gaat u een haarextensie kaart ontvangen om zelf te tonen bij uw kapsalon. Tieners en pubers dus kunnen terecht voor sollicitatietips en ook man en vrouw concepten, vip voor 2 en kinderen worden geadviseerd. De stijlanalyse geeft handige tips en kan u laten afslanken of optimaliseren. Een huwelijk geeft reden om uw nagels nail art te geven of speciale bruidsnagels te vragen. Stijl & kleur kan uw gelnagels afstemmen op uw outfit en ook uw make-up is slechts een kleine moeite. Kortom, een kleurenanalyse, een stijladvies van een styliste, een shopping-assistant, een garderobe planning of uw kleerkast combineren of een leuke teambuilding of workshop, een home-party samen, leuke design gelnagels in de nagelstudio, het kan allemaal met Carine Vandenwaeyenberg van Stijl en kleur uit Diest. Er is ook een groothandel in materialen voor kleurenconsulenten en stylisten want Carine geeft ook opleidingen of privéles in de praktijk te Diest. U kan er kleurendoeken aanschaffen en haarextensies. Van kleur en stijladvies tot stijl en kleuradvies, van opleiding tot styliste en van opleiding tot kleurenadviseur, u maakt met Mastyco een goede indruk. De materialen voor elke kapper, haarstudio, nagelstudio, stijlgoeroe en kleurenconsulente.
Diensten: Nagelsstyling, Kleuradvies, Stijladvies, Huidanalyse
Openingstijden onbekend
Sociale media:
Afbeelding › Stijl&kleur

1
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy